Tuesday, November 3, 2009

Alhamdulillah, syukur!

Salam kepada semua.

Seperti biasa, dan memang dah menjadi tabiat buat masa ini, aku sering kali lambat mengemaskini blog. Kepada rakan-rakan 'blogger', minta maaf banyak-banyak sebab lambat membalas komen atau melawat blog anda semua.


Ok, buat masa ini, aku masih lagi di dalam minggu peperiksaan. 2 subjek dah lepas, tinggal subjek 'Basic Mechanic' dan juga 'Material Science'. Sepereti biasa, memang aku belajar 'last minute', maklumlah orang yang ada masalah 'short term memory' ni memang macam tu selalunya. :)

Ok, berkenaan 'spray caps' yang dijual, setakat ini telah berjaya menjual sebanyak 9 set, Alhamdulillah. Bersyukur kepada Allah atas rezeki yang dikurniakan oleh-Nya. Maknanya aku telah mendapat RM270. Tambahan lagi, 'spray caps' yang telah di tempah oleh 'Hemo',
berharga RM60. Dan juga 'spray caps' tambahan yang dibeli oleh 'Violent' berharga RM10. Jumlah keseluruhannya ialah RM340. Alhamdulillah.

Flyers promosi 'Spray Caps'; direka oleh 'Peroltz'


Semoga kami, 'Proceez' akan berjaya dengan lebih cemerlang selepas ini. InsyaAllah.

'Proceez Soup'; direka oleh 'Peroltz'


Dan juga kepada kedua-dua subjek 'final' yang akan tiba, nantikan aku menjawab kamu. Hahaha.. :P

Berjumpa lagi di entri akan datang, salam.

4 comments:

k h a y said...

hehe..amacam paper material dgn basic??

wah.. maju perniagaan ek. bagus2.

Faiz Syazwan said...

haha..belum lg la..hr khamis dgn selasa dpn..hua3..cuak wlupun dah penah amek..

R@duan said...

wah...lepas ni boleh melebarkan sayap perniagaan dengan membuka kilang kicap yang pakai special noozle...gempak la tokeh ni !!

Faiz Syazwan said...

raduan - hahaha..kicap pun nak gne special caps gak ke?:P