Sunday, November 28, 2010

27 November 2010

Salam kepada semua.

Tarikh ini, pada 2 tahun yang lepas, aku baru saja keluar dari Hospital Tunku Ampuan Rahimah (HTAR). Anda tahu apa maksudnya. :)

Tahun ini, lain kisahnya. Bukan bertempat di HTAR lagi, tapi sekitar Kuala Lumpur. :)

*Dell Inspiron 14R
*Dell Inspiron Mini 10
*Western Digital Elements SE (500GB)
*Kingston Data Traveler Generation 3 (4GB)
*Apple iPod Shuffle (2GB)

Gembira sangat sehingga lupa daratan. Duit habis sekitar RM3800 hanya untuk gajet-gajet ini. Dahsyat betul. Kena beringat-ingat ni. Hmm...

Plan sebenar adalah untuk membeli Apple Macbook, tapi lain pula jadinya. Harga Apple Macbook adalah RM3299, aku boleh mendapat 2 buah komputer riba dengan harga ini, sebab itu aku mengubah fikiran di akhir-akhir waktu.

Apa-apa pun, bersyukur.

*Menunggu The Kube. :)

7 comments:

arriefa said...

serius x hengat dunia sopping! jam guess plis!!! :D

Faiz Syazwan said...

hahaha..kan3..x agak2 budak ni,hehe..:P

jam guess uptown bleh?:p

cik DV said...

sy takde pape pun..

AyanaAsham said...

fuh, best gile!

Faiz Syazwan said...

nurhazdv - hehe..xde ke?netbook tu bkn pape ke?isk3..

ayana - hehe..agak best la..can't believe it also..tp ble tgh high ni,mcm2 leh jd..sume beli,haha..

peroltz said...

pastu takde duet nk bli spray.. cantekk.

Faiz Syazwan said...

ini abg ak belanja..klu ak ckp nak beli spray,mati2 dia x bg punya..kesian ak weh..sob3..ak akan usahakan utk ke kuantan t..