Tuesday, October 6, 2009

Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul


Salam kepada semua.

Aku agak terkejut semasa membuka blog ini hari ini. Ok, pertama sekali, terkejut melihat dah ada 5 ulasan di entri yang lepas - Kisah Checkup di Sentosa Specialist Hospital.

Kenapa terkejut? Akhirnya ada juga yang respon terhadap masalah yang aku pendam dari kawan-kawan. Dan tentunya hanya rakan blogger dan yang rajin mengikuti blog ini yang pasti mengetahuinya. Terima kasih Sheh, Khay, Ash, Tieha dan juga Fahrul. Terima kasih banyak-banyak.

Kesimpulannya, dah terlerai rahsia ini. Aku tak memberitahu rakan-rakan kerana tak mahu mereka risau dengan keadaan aku. Aku tahu ada yang ambil berat, ada juga yang memandang sebelah mata. Itu lumrah. Maka, aku mendiamkan diri. Hanya blog ini saja tempat aku meluahkan semuanya. Mulut aku masih terkunci saat aku menaip entri ini. Aku telah memberitahu kepada orang tertentu saja, dengan harapan tak nak orang terlalu risaukan aku. Kenapa aku tiba-tiba perasan terkenal macam artis ni? Hahaha... :P

Aku mempunyai plan terakhir, impian untuk membuat graffiti bersama-sama semua rakan rapat, Fahrul a.k.a Peroltz, Hafizul a.k.a Eon, Aifa a.k.a Epa, Ikman a.k.a Munk dan juga tak lupa Fauzan a.k.a Kronixx. Aku harap ini akan menjadi kenyataan, sebelum aku terbaring tak boileh berjalan buat sementara. InsyaAllah.

Kata orang, 'Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul'.



8 comments:

panggil aku shEh said...

faiz syazwan!
time kasih kembali..
smoga slamat semuanye.

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

faiz!!!!!!!! friend wil alwiz concern about their friend.. no need to say thanx oke...? kuat faiz!



cepat sembuh.. tieha tgu...

;)

Faiz Syazwan said...

sheh - welcome..insyaAllah semuanya akan ok..:)

tieha - thanks again..:) u surely my best fren..:)

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

;)


thanx..

nk hugs xboleh..lalalaa..


just kidding!

;D

Faiz Syazwan said...

tieha - xleh hugs2 ni..haha..:)

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

oh! slah.. boleh la.. hugs my bear not u.. ehehehee..

;))

Faiz Syazwan said...

haha..bsr sgt ke bear tu?:P

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

hohooo..besar gak la..

;)