Tuesday, January 5, 2010

Tolonglah aku!

Salam kepada semua.

Ada siapa-siapa yang boleh tolong aku?

Kebelakangan ni, aku rasa sangat-sangat 'annoying' dengan seseorang. Aku akui, aku jenis yang rilek, tapi bila sampai tahap yang boleh buat aku 'annoying' ni, memang dah teruk sangatlah.

Dalam blog aku, aku bebas meluahkan segala-galanya. Terniat juga untuk memberitahu secara 'direct', namun aku tahu dia juga manusia, mempunyai perasaan dan akal fikiran. Mungkin kerana dia masih muda lagi, belum bisa memahami perasaan orang. Tapi aku harapkan setelah membaca entri ini, jika terbacalah, harap-harap tolong ubah sedikit cara untuk 'approach' seseorang.

Ceritanya begini, ada seorang peminat baru kami, sangat obses (dari gaya beliau) pada salah seorang ahli kami. Masalahnya di sini, kawan kami tidak suka orang terlalu obses padanya. Kami juga manusia, bila di ganggu selalu, memanglah terasa 'annoying'. Kami semua memang rilek. Bukan tak bagi dia meminati kami, tapi jangan terlalu obses. Kami harap sangat-sangat. Harap yang membaca akan faham. Kami merayu ni. Kami bukan artis untuk di bangga-banggakan.

Kami hanya insan biasa, dan aku juga, seperti kebiasaan, tak suka jika di ganggu selalu, bukan jual mahal, tapi realiti semua orang pun macam tu juga. Sekali lagi di ulang, harap yang membaca akan memahami kami.

Tolonglah aku, tolonglah kami!

Tolonglah memahami.

12 comments:

ayieq said...

maknanye korang da femes la tu :)

Faiz Syazwan said...

masalahnya kan ayieq,xnk la mcm ni skali..dah leh dilabelkan sbgi obses keterlaluan la..haiya..

peroltz said...

xpe beb.. srh die wat proceez fan club.. nnt klu kte wat bisnes baju ke ade la supporter..

Faiz Syazwan said...

mm,itu 1 kelebihan,tp dia hr2 msj aku,pastu dah lm2 tbe2 ckp bsr lak..pastu ckp 2 ckp ni,waaah..

fawani said...

wahaha. dah ade peminat nampak! :D
xpe la.lame2 japgi die bosan la tuhh.
btul gak kate peroltz tu. suro die jd leader fan club! hihi

k h a y said...

takot. mcm stalker x jadi plak.

hehe.

Faiz Syazwan said...

fawani - haha,x expect la ada fan obses cam2.tp xpela.ok gak idea anda berdua ni..akan diusulkan,hehe.

khay - hahaha..xdela stalker,tp obsesser..ada ke perkataan ni?haha..:P

fareast said...

peminat? wah, kalau aku nak jadi peminat ko Chot kene isi borang ke? haha

Faiz Syazwan said...

haha..xde maknanya..aku bukan artis la..x ske2..haha..

Khairiah said...

jadi tkg conteng dinding pon ade fan..bestnyer..hehehe

Khairiah said...

jadi tkg conteng dinding pon ade fan..bestnyer..hehehe

Faiz Syazwan said...

haha..mmg la mcm best,tp sbnrnya kdg2 rs mcm x best pun ada..haih..