Thursday, April 1, 2010

Entri bidan terjun

Salam kepada semua.

Ok, aku tahu ini agak pelik, menaip entri baru pada selang masa yang pendek-pendek, tak seperti kebiasaan. Selalunya aku akan membiarkan blog ini bersawang dulu, baru aku bersihkan dengan entri-entri segar, tapi hari ini lain. Jangan tanya aku kenapa, kerana aku pun tak tahu kenapa. :P

Ok, hari ini 01 April 2010, permulaan bulan baru pada kiraan masihi, maka ini adalah permulaan bulan yang istimewa untuk aku.Anda akan tahu apa sebabnya jika anda rajin. Maka, aku akan melakukan banyak perubahan dan anjakan paradigma untuk ke arah yang lebih baik, lebih-lebih lagi mengenai pelajaran dan juga pengurusan diri.

Petang ini akan ada 'Test 2 Basic Mechanic', insyaAllah akan dapat menjawabnya dengan tenang, sudah habis mengulangkaji. Semoga diberi kemudahan menjawab soalan-soalan.

Aku juga sudah ada formspring ya, terima kasih kepada Tfa kerana mengenalkan ku dengan si formspring ini. :)

Rancangan pada hujung minggu ni pula, berkemungkinan besar aku akan melakukan 'shooting'untuk video Jepun bagi subjek Bahasa. Minggu ini akan menjadi sibuk sedikit berbanding hari minggu biasa. Video perlu di serah pada 16hb April 2010, agak-agak sempat tak?

Baiklah, tiada idea lagi. Sebab mengada-ngada nak sangat mengemaskini blog. :P

Jumpa lagi di entri berikutnya. :)

*Sedang mendengar lagu The Seeds feat Maria - Kau Tetap Milik Ku

9 comments:

Tfaaaaaa said...

Sama sama! akhirnya faiz yg lagi teruja dengan formspring.haha

"The Seeds feat Maria - Kau Tetap Milik Ku" best kan kan..

Faiz Syazwan said...

hehe..2la,sbnrnya sj je kutuk hr tu sbb xtaw apa fungsi dia,haha..

mmg best,sj dgr hr ni,mcm comel je lagu tu..hehe..

AyanaAsham said...

tmpt orang tanye kite jwb.ngehehhee

fina said...

lalalala...mcm la owg x tau bulan ni bday faiz...12 april 1988..
umo da bertambah....arap2 amalan pn bertambah gak la yek..:)

Faiz Syazwan said...

ayana - dah taw dah fungsinya,comel kan,hehe..:P

fina -haha,kantoi lak,fina ni mmg hebat la..:P
insyaAllah umur yg bertambah ni seiring dgn amalan..:)

fina said...

welll...you know me....huhu...jrg update fb x bermkne lpe bday kwn2 n xamik tau...

panggil aku shEh said...

ceh poyo jer formspring. ngehehe

tp kan kalo ramai gak member2 ade, baru aku wat. hakhakhak ;p

Faiz Syazwan said...

sheh - haha..baik buat,rmi je yg ada tu,hehe..:P

AyanaAsham said...

sheh*
go go sheh.ahahahaha