Thursday, May 21, 2009

'Download' lagu

Salam kepada semua.

Sebentar tadi, aku baru saja selesai memuat turun lagu solo pertama Tomok iaitu Rinduku Terhenti (Studio Version) dan juga lagu tema cerita Lalola, nyanyian Miranda dan bertajuk Hola. Sebelum ini, aku telah mempunyai lagu Rinduku Terhenti, tapi cuma yang dinyanyikan secara 'live' oleh Tomok di OIAM 3.

Di sini, aku ingin berkongsi 'link' di mana anda se
mua boleh memuat turun lagu-lagu tersebut.




Selamat memuat turun lagu. \(^_^)/

Salam.

9 comments:

ely_cakap said...

Aiyaa...makaseh faiz..
ak dpt download live version je..
tp nape xleh nk bkk neh..
leh caye xurl ni?

fareast said...

minat tomok rupanya, haha...

milimilo said...

pnah dgr lagu manis - malam je..lagu miranda xpnah dgr..lagu tomok mlm die mng lg dah start download..eksaited lebih..hoho :)

ely_cakap said...

faiz..ape cer 16 saat je..:-<

nopx brightside said...

milo - lagu manis ada 5,sume nya dalam Album Manis EP..lagu Malam tu yg ebst..hehe..

lagu miranda ni lak,lagu cerita Lalola,cite latin hari isnin pai khamis kul 3stgh pai 4stgh..best la lagu dia..cite dia pun best..hehe..

lagu tomok yag milo download tu,live ke?cubalah download yg ni,yg ni studio nya..best la,bunyi x bising mcm live.. :)

nopx brightside said...

fareast - haha,aku minat cam2 jela,bukan fanatik ok..hahaha..

nopx brightside said...

ely - 16 saat jeke?

aku rs ko kne gne Internet Download Manager la,sng sket ko nak organize download ni..aku leh je download,lg best download kat mediafire dr kat ziddu,sbb sng,and leh resume balik..huhu.. :)

ely_cakap said...

Best ape tomok skarg..sore dah byk improvement dr dlu..ak da jd pminat stia tomok.haha...klau x xkn la snggup g tgk konsert oiam kt pas n melawati..hehe

nopx brightside said...

ely - ko dah jd peminat ke?bagus lah..haha..sanggup sey g melawati,smgt gila..hahaha...