Tuesday, May 26, 2009

Tag dari Fawani

Salam kepada semua.

Ok, tujuan aku membuat entri ini adalah untuk menjawab tag yang telah diberi oleh Fawani malam tadi. Lama dah rasanya tiada yang tag aku. :) Maka, bermulalah sesi tag ini, jom.


The Task!
1. 'Copy award' untuk diletak dalam blog anda
2. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi 'award' ini
3. 10 fakta atau hobi sendiri
4. 10 penerima 'award' & 'describe' mereka


TASK 1 :



TASK 2 :

5 fakta menarik tentang Fawani :
1. Fawani ni suka meng'invisible' kan diri bak invisible man ketika ber'YM'. Kalau tak percaya, cuba 'buzz' beliau. Haha... :)
2. Pernah sama biro dengan aku sewaktu di maktab dulu. Biro komunikasi tak silap aku. :)
3. Juga seorang yang berbakat dalam seni, setakat yang aku nampak lah, mungkin juga sehebat Fauzan. :)
4. Muda dua tahun dari aku, dah tentu lah, dia lahir tahun 1990 ok, aku 1988. Hahaha... :P
5. Mempunyai kebolehan luar biasa, menulis dengan kedua-dua belah tangan, betul ke? :P


TASK 3 :

5 fakta tentang aku :
1. Pernah patah peha kanan, masih lagi tak boleh jalan tanpa tongkat. :)
2. Suka dengan gabungan warna merah, hitam dan putih.
3. Menganggap Phobiaklik sebagai idola, terlalu 'addict'. Hahaha...
4. Berimpian untuk menjadi seorang pelumba motor professional di Cub Prix.
5. Meminati patung 'bearbrick', ini hakikat ok, jangan tak percaya. Hahaha... :)

5 hobi aku :
1. Suka bereksperimentasi dengan Adobe Photoshop.
2. Melayari internet, terutamanya Facebook. (Friendster, Myspace, Tagged dah jarang layan). Lalala...
3. Suka men'download' lagu-lagu baru, ini tabiat seorang 'freeloader' lagu. :P
4. Juga suka bermuhasabah diri di kala mengalami sesuatu musibah. Tak percaya? Aku patah kaki pun boleh gelak-gelak lagi di hospital. :)
5. Suka berfikir dengan lambat walaupun boleh berfikir dengan pantas, ada ke orang hobi pelik macam aku ni?


TASK 4 :

Siapa yang aku mahu tag?

- Tieha - seorang rakan 'blogger' yang baru dikenali, dan baru menghabiskan pelajaran di UDM. Juga seorang guru sambilan. Baru mencapai usia 21 tahun dalam beberapa hari lepas.
- Tfa - seorang rakan 'blogger' juga, sudah bekerja walaupun sebaya aku iaitu 21 tahun. Seorang yang ceria. Suka bergurau dengan aku, ok lah tu kan? Hehe..
- Hazwan - seorang rakan dari program Asasi di UiTM Shah Alam. Dia ni suka berbisnes, baik punya orang. Hehe...

Rasanya 3 pun dah cukup, ok lah kan.

Ok ,berjumpa lagi di entri akan datang.

Salam.

12 comments:

ana farhana said...

2 fakta teratas dari 5 fakta awak same cam saye..sgt2 senasib

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

ohooooo..baiklah!!!!!

;D

nopx brightside said...

ana - yeke?haha..mmg senasib la..lalala..kita sgt senasib la.. :)

nopx brightside said...

tieha - jawab taw, thanks..nak taw apa kamu tulis..hehe..

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

kamoo..tfaa bru 0..xmsuk gi 1..ehehehe..

xpe.biar pdn muke die..
hahaha..
;DD

nopx brightside said...

tieha - aah ek,lupa lak..ala,kre bundarkan jela..hehe..

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

muahahhahaaa..

;)

nopx brightside said...

hehe..tfa x lama lg pun sebaya kita..walaupun hujung tahun,hehe..

:P

Jack said...

hazwan di uitm yang mengambil program asasi apa?

nopx brightside said...

jack - hazwan ni dulu asasi engineering..nape jacK?haha..kwn lama ke?

Tfaaaaaa said...

hahaa..kutuk aku ke hah..lmpg sekor2 kang.wahaha

nopx brightside said...

tfa - mn ada kutuk,kan memberi smgt ni..hahaha...jgn la lempang,dah x syg ke?hehe.. :)