Tuesday, May 19, 2009

Kepantasan jariku tercabar!

Salam kepada semua.

Yeah!!!


Di sini aku ingin mengistytiharkan bahawa kelajuan menaipku telah dicabar! Oleh siapa? Eh, minta maaf lah ya, saja nak buat gimik tadi tu. Sebenarnya, malam tadi sahabatku Azizi telah memberiku satu URL yang dikhaskan untuk m
enguji kepantasan jari kita menaip. Malam tadi aku mencuba dalam kegelapan, jadi hasilnya tentu sekali mengecewakan. Tapi aku tak putus asa.

Dan hari ini, aku mencuba lagi dalam keadaan yang cerah, maka dengan gembira dan senang hatinya, aku menaip dengan pantas (tak pantas mana pun). :P


Oh, bagi yang ingin mencuba, boleh la klik di sini.


Berikut merupakan keputusan yang aku terima.

41 perkataan

Speedtest


7 comments:

--{♥Mahirah Abd♥}-- said...

hahaha...penah cube tapi hampeh sgt2 hehe... ;) nampak sgt sy taip bapok lambat...huk huk huk

nopx brightside said...

hehe..yeke?

ala,xpela,maybe time tu buat x fokus kot..hehe..

cuba la lg,mn taw leh laju ke..

aja aja fighting!

ana farhana said...

sy plak 28 x nake2..
pnt ah taip2 ni

nopx brightside said...

ana - mmg pnt pun,tp 2la hakikat kelajuan kita..hahaha..

cuba lagi, ganbatte..

milimilo said...

dah pnah try lame dh..xingt bape resultnye..tp bnde ni boleh tipu resultnye..hoho..kalo secretary/journalist mesti laju gila type sbb xpyh tgok keyboard ;)

nopx brightside said...

milo - ha,2la,ni pun br taw dr kwn..hehe..klu yg taip nye journalist tu jgn la cite,mmg kaw2 laju..haha..sape leh lwn kan..keh3.. :)

Gogi So said...

Thanks your's post ! Maybe you like download ringtones for mobile please visit here: ringtone,
Best ringtones download free for mobile, top ringtones free for android, ios: sms ringtone,