Friday, February 20, 2009

Handphone murah,lelong-lelong!

Ha, tak kan tak faham kot tajuk atas ni? Hahaha...

Kalau anda nak tahu, anda boleh mendapatkan handphone yang murah dari saya. Tak percaya ke? Tak percaya tak apa lah. Saya tak paksa pun, hahaha... Tapi bagi sesiapa yang malas nak tawar-menawar atau tawar-menawar tapi tetap dapat harga yang mahal, baik tanya saya. Betul tak?


Handphone di atas ni model Sony Ericsson W910i. Kalau di kedai, anda boleh mendapatkannya dengan harga seribu lebih. Tapi, cuba teka berapa saya boleh bagi anda? Dengan memory card 1GB, saya boleh mendapatkannya untuk anda dengan hanya

RM650!!!

Handphone ini juga adalah handphone yang di minati oleh si 'N'. Hehehe...


Berminat, hubungi saya di email : proceez@gmail.com

Selamat mendapatkan handphone murah!

5 comments:

cikin said...

eh nk.
btol ke neh?

Faiz Syazwan said...

betol ni cikin..nak ke?
klu nak, gtaw jela..orait?
aku akan mengusahakannya..
ni pun sahabat aku yang buat.. =)

HAZWAN17 said...

ko jual hp lak ke paiz

Faiz Syazwan said...

Aku tolong jual je..hehe..nak join x?naik t leh la wat..kang t aku wat CBC..orait..

Anonymous said...

model apa jer yg ada? betul ke murah ni?